De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un wordt geknuffeld door kinderen uit de provincie Samjiyon. Een orkest uit deze regio mag meespelen op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un wordt geknuffeld door kinderen uit de provincie Samjiyon. Een orkest uit deze regio mag meespelen op de Olympische Spelen. © REUTERS

Noord-Korea stuurt orkest naar Winterspelen

Noord-Korea stuurt een orkest naar Zuid-Korea tijdens de Olympische Winterspelen komende maand. 

2 reacties

 • Gino Denil

  5 jaar geleden
  Muziek is een gevaarlijk wapen. Denk maar aan de De Stomme van Portici in 1830.
 • walter buyse

  5 jaar geleden
  Muziek verzacht de zeden .....
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.