Van de raketlancering zijn nog geen beelden vrijgegeven. Dit zijn archiefbeelden.
Volledig scherm
Van de raketlancering zijn nog geen beelden vrijgegeven. Dit zijn archiefbeelden. © AP/AFP

Noord-Korea gebruikte superraketinstallatie bij recente lanceringen

BuitenlandNoord-Korea heeft donderdag twee “niet-geïdentificeerd projectielen” afgevuurd. Dat heeft het Zuid-Koreaanse leger gemeld op een moment dat de nucleaire onderhandelingen tussen Pyongyang en Washington in een impasse zitten.

2 reacties

 • Marc Debart

  2 jaar geleden
  Ziet er vooral heel milieuvriendelijk uit.
 • Guido Michiels

  2 jaar geleden
  Dit zal wel de laatste rakettest geweest zijn, want nu Kim Jong Un ook de Rocky Balboa-foto van Donald Trump gezien heeft, durft hij gegarandeerd niets meer doen!
 1. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie metIgor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.