Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ontmoetten elkaar in februari in Hanoi.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ontmoetten elkaar in februari in Hanoi. © EPA

Noord-Korea en Verenigde Staten kondigen gesprekken over kernwapens aan

Noord-Korea heeft aangekondigd dat er zaterdag gesprekken over kernwapens met de Verenigde Staten zullen plaatsvinden. Die gesprekken kunnen de diplomatieke procedure acht maanden na de mislukte top in Hanoi weer op gang brengen.

3 reacties

 • ivan de ridder

  2 jaar geleden
  Hoho, hihi, haha, ze schieten samen een paar raketjes af en lachen er verder mee. Een paar leuke fotootjes gaan trekken voor de show is geen oplossing brengen. Trump meent iedereen te kunnen charmeren met louter zijn 'innemende persoonlijkheid' en naar zijn pijpen te laten dansen. Vergeet het, zijn 'art of the deal' werkt NIET. Kim Jong-Un zou een dwaas zijn om zijn kernwapens op te geven en hij lijkt me véél intelligenter dan Trump.
 • Steve Warson

  2 jaar geleden
  Nog maar eens een showtje opvoeren, weeral lachen, gieren, brullen en daarna Trumpke die opnieuw bedelt om de Nobelprijs voor de vrede.
 • MICHELINE GEVERS

  2 jaar geleden
  Wie gelooft er nog in sprookjes? NK geeft zijn kernbommen en raketten nooit op. Vrede kan, maar dan een gewapende vrede.