De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. © AFP

Noord-Korea claimt belangrijke test voor ontwikkeling verkenningssatelliet

Noord-Korea heeft een test "van groot belang" uitgevoerd voor de ontwikkeling van een verkenningssatelliet, zo melden de staatsmedia.

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Cambodjaanse overheid lokaliseert gestolen Khmer-beelden in 'mooiste huis van Amerika’
  2

  Cambodjaan­se overheid lokali­seert gestolen Khmer-beel­den in 'mooiste huis van Amerika’

  De oude Khmer-beeldhouwwerken die jaren geleden uit een heilige plaats in Cambodja werden gestolen, zijn opgedoken in foto’s van een villa in San Fransisco genomen voor het Amerikaanse magazine ‘Architectural Digest’. Hoewel de relikwieën op de site van AD niet te zien zijn, bevestigden deskundigen dat ze uit de afbeelding gefotoshopt zijn. Het huis wordt ook wel ‘het mooiste huis van Amerika’ genoemd en heeft een waarde van 42 miljoen euro. De Cambodjaanse regering beweert dat een aantal beelden die te zien zijn op de binnenkoer overeenkomen met de gestolen Khmer-beelden.