kos
Volledig scherm
© kos

Nooit meer Tupperwareparty’s in Nederland

Tupperware stopt vanaf maart met haar directe verkoop in Nederland. Dat heeft de producent van de populaire plastic keukenspullen op haar Nederlandse website bekendgemaakt. Nederlanders worden doorverwezen naar Tupperware België of Duitsland.

20 reacties

 • Gunther De Paepe

  2 maanden geleden
  Via de website van Tupperware is het mogelijk om online te bestellen
 • Marcel Hanselaer

  2 maanden geleden
  Ik ben er ook mee opgegroeid en gebruik nog potten van voor mijn geboorte en ben er 46. =duurzaam en veilig!! Je kan sommige deksels en potten wel degelijk apart kopen en de kapotte stukken al dan niet van de garantiewissel worden verwerkt in nieuwe producten volgens mogelijkheid (voedselveiligheid e.d.).wie meer uitleg wil...
 • Ria Vanhoyland

  2 maanden geleden
  Ik heb een groot vierkante Tupperware doos waar ik mijn gebakken waffels in zet al van 1977 en het doet nog altijd zijn werk. Top Quality
 • Ria Vanhoyland

  2 maanden geleden
  Ik heb mijn wafeldoos al van 1
 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  Ik gebruik de plastic potten van de platte kaas die ik koop bij de geitenboer. Pure recyclage. Die kunnen heel goed tegen diepvriezen en de afwasmachine.
 1. Artsen bezorgd over gezondheidstoestand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstilstand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrechtvaardig”
  UPDATE
  27

  Artsen bezorgd over gezond­heids­toe­stand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstil­stand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrecht­vaar­dig”

  Artsen die dicht bij de Russische opposant Aleksej Navalny staan, zeggen dat hij “elk ogenblik” een hartstilstand kan krijgen en ze hebben geëist hem meteen te mogen zien. Eerder vandaag richtten zo'n 70 internationale prominenten zich met een open brief tot president Vladimir Poetin. Ook de Amerikaanse president Biden noemt het lot van de opposant “zeer onrechtvaardig”.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee