Hallein, Oostenrijk.
Volledig scherm
Hallein, Oostenrijk. © Twitter/DatNetrus

Noodweer houdt nu lelijk huis in Oostenrijk en Oost-Duitsland: videobeelden tonen hoe kolkende modderstroom mensen meesleurt

UPDATEOok andere delen van Duitsland en de Oostenrijkse Alpen krijgen nu te maken met noodweer en watersnood. In Oost-Duitsland en Beieren zijn er zware overstromingen. In het Oostenrijkse Hallein, nabij Salzburg, heeft het noodweer al geleid tot een ware zondvloed. De beelden van het natuurgeweld spreken voor zich.

81 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 week geleden
  als ze willen de doden vinden in belgie of gelijk waar begin er maar spoed achter te zetten , want vrijdag zal de regen massaal weer aan de deur beginnen kloppen en zal voor 7 dagen zijn besten , want nu nog niet overstroomd is kan nog komen.
 • Dick DECOCK

  1 week geleden
  Hoe zijn die valleien onstaan in het verleden,door neerslag en waterstromen maar de mens moest daar zonodig bouwen.
 • Patrick Verbelen

  1 week geleden
  Degenen die aan de voet van een vulkaan wonen, weten dat de vulkaan ooit zal uitbarsten, is het morgen of over 500 jaar. Hetzelfde zien we met mensen die aan het water wonen, het kan 10 -20 zelfs 500 jaar goed gaan en dan ineens …. neemt de natuur terug wat van haar is.
 • Berthie Gijsen

  1 week geleden
  Als alle parlementsleden ,de ministers ,de staatssecretarissen ,de burgemeesters ,de gouverneurs ,de senaat ,het koningshuis en die in Europa eens een maandloon zouden afstaan voor de getroffenen te helpen . Dat zou eens een prestatie zijn . Zorg a.u.b. dat dit gebeurd . Bedank voor jullie hulp dan in naam van alle slachtoffers .
 • Marc Vanheelvervoort

  1 week geleden
  Nog een geluk dat die brandweer wagens op diesel rijden...een elektrische is gewoon een gevaar,en geraakt er niet door.