De relschoppers viseerden onder meer de Primera in Den Bosch.
Volledig scherm
De relschoppers viseerden onder meer de Primera in Den Bosch. © EPA

Nog twee aanhoudingen voor rellen Den Bosch

De politie heeft opnieuw twee verdachten van de rellen in Den Bosch aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18 en 21 jaar uit Den Bosch. Ze worden verdacht van diefstal en openlijk geweld. Verder hebben ook twee verdachten van de rellen op het Amsterdamse Museumplein zich gemeld nadat de Nederlandse politie foto’s had gedeeld.

1 reactie

  • paola nerozzi

    8 maanden geleden
    Awel daar kan België ook weer iets van leren en aan al die gasten hoop dat ze lang genoeg in de bak moeten zitten en al de kosten op wat ze hebben vernield voor zowel de ouders ook erbij laten opdraaien kijken dat ze hun zonen beter onder controle gaan hebben en telkens als ze weer iets doen boeten uitschrijven zoveel mogelijk en telkens ouders ook verantwoordelijk stellen zal rap gedaan zijn met hun plunderen en alles vernielen
  1. Bom van WOII gevonden nabij stembureaus in Duitse gemeente: inwoners mogen niet meer gaan stemmen

    Bom van WOII gevonden nabij stembu­reaus in Duitse gemeente: inwoners mogen niet meer gaan stemmen

    In de Duitse gemeente Wuppertal, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, is gisteren een onontplofte bom uit de Tweede Wereldoorlog teruggevonden. De vondst zorgt vandaag, op de dag van de Duitse verkiezingen, voor problemen aangezien vijf stembureaus zich op enkele honderden meters van de bom bevinden. De inwoners worden voorlopig verzocht om niet meer te gaan stemmen. In totaal werden al 1.500 mensen geëvacueerd.