Europees hoofdonderhandelaar Michel Barnier vandaag in Londen.
Volledig scherm
Europees hoofdonderhandelaar Michel Barnier vandaag in Londen. © EPA

Nog steeds “gigantische meningsverschillen” tussen EU en Verenigd Koninkrijk, Britse eigenaars vakantiewoningen in EU boos over reisbeperkingen

De onderhandelingen tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk over een nieuw handelsakkoord na de brexit worden deze week verder gezet in Londen. Tot laat in de nacht werd er gesproken, maar volgens verschillende bronnen verliepen die gesprekken “redelijk moeilijk" en blijven er “gigantische meningsverschillen" over, bericht persbureau Reuters.

 1. Premier Rutte over versoepelingen in Nederland: “We doen iets heel spannends”
  11

  Premier Rutte over versoepe­lin­gen in Nederland: “We doen iets heel spannends”

  Alle contactberoepen mogen vanaf volgende week dinsdag weer opstarten in Nederland. Concreet gaat het om kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en uitbaters van massagesalons. Een uitzondering geldt voor sekswerkers. Leerlingen in het middelbaar mogen weer minimaal één dag in de week naar school gaan. Winkelen kan enkel op afspraak en wie jonger is dan 28 jaar mag sporten in teamverband. “We zijn het aardig zat aan het worden, maar we zijn op weg naar betere tijden. Dat perspectief is er”, klinkt het.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie