AFP
Volledig scherm
© AFP

"Nog eens duizend Amerikaanse soldaten extra in Afghanistan"

De Verenigde Staten kunnen in het voorjaar nog eens duizend bijkomende soldaten naar Afghanistan sturen. Volgens de krant Washington Post verwacht het Amerikaanse leger binnenkort 15.000 militairen in het land te hebben.

6 reacties

 • johny daneels

  5 jaar geleden
  Straks moeten ze niet meer gaan, die Afghaanse terroristen zijn onderweg om hier met open armen te worden ontvangen “ refugees welcome” hoe dom en naïef kan men hier zijn, maar ja natuurlijk” het zijn zij die gaan zorgen voor onze pensioenen en sociale zekerheid”
 • Erwin VD

  5 jaar geleden
  Dacht dat de US zijn militairen al teruggetrokken had uit Afghanistan, daar er daar geen strijd te winnen is en niets te verdienen valt? Trump ging zich toch enkel bezighouden met de bescherming van de USA en niet met shitholes!
 • Philippe De Vleeschouwer

  5 jaar geleden
  Ze kunnen die oorlog niet winnen. Binnen 20 jaar zitten ze er nog.
 • Francine Nickmans

  5 jaar geleden
  Ze mogen er zoveel sturen als ze willen ze zullen op termijn sowieso als verliezer moeten ophoepelen.
 • Maria Hulstaert

  5 jaar geleden
  Niet vergeten dat de VS de talibanstrijders steunden in de periode van het Russische- Afghaans conflict. De vijand van mijn vijand is mijn bondgenoot was toetertijd het moto van de VS.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.