Nog een reden waarom je beter niet sms't op straat

VideoHet is sowieso gevaarlijk, maar de politie in Londen onderstreepte gisteren nog een andere reden waarom je maar beter niet te veel afgeleid bent door die smartphone op straat. Op CCTV-beelden is immers te zien hoe een nietsvermoedende man zo een gemakkelijk slachtoffer wordt van een bliksemsnelle dief.

  1. Voormalig Brits parlementsvoorzitter John - 'Order, order!’- Bercow stapt over naar Labour: “Conservatieven zijn uitgegroeid tot populistische, soms xenofobe partij”
    8

    Voormalig Brits parlements­voor­zit­ter John - 'Order, order!’- Bercow stapt over naar Labour: “Conserva­tie­ven zijn uitge­groeid tot populisti­sche, soms xenofobe partij”

    John Bercow heeft de Britse Conservatieven verlaten en is overgestapt naar Labour. Bercow raakte tijdens de brexit-saga bij het grote publiek bekend als de parlementsvoorzitter die de woelige debatten moest leiden. Heel vaak riep hij “Order, order!" om het House of Commons in het gelid te krijgen. Bercow zat hoegenaamd niet op de lijn van de harde brexiteers uit zijn toenmalige partij.