AFP
Volledig scherm
© AFP

Nog 2 verdachten opgepakt na aanval op soldate luchthaven Parijs-Orly

De politie heeft twee nieuwe verdachten opgepakt voor de aanval op een soldate op de luchthaven van Orly in Parijs. De twee zouden de aanvaller aan een vuurwapen hebben geholpen, zo is in gerechtelijke kringen vernomen.

 1. Uitbater luchthaven Parijs-Orly pleit voor camera's met gezichtsherkenning na terroristische aanval

  Uitbater luchthaven Pa­rijs-Or­ly pleit voor camera's met gezichts­her­ken­ning na terroristi­sche aanval

  Aéroports de Paris (ADP), de uitbater van onder meer de luchthaven van Orly, heeft vandaag gepleit voor de invoering "op termijn" van camera's met gezichtsherkenning. Op die manier moeten mensen die als gevaarlijk beschouwd worden, sneller geïdentificeerd kunnen worden. De aanbeveling komt er twee dagen nadat een man op de Parijse luchthaven werd doodgeschoten bij een aanval op een vrouwelijke militair.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.