De fradeur mocht tijd buiten de gevangenis doorbrengen en woonde in een hotel, waar hij zijn fraudepraktijken ongehinderd voortzette.
Volledig scherm
De fradeur mocht tijd buiten de gevangenis doorbrengen en woonde in een hotel, waar hij zijn fraudepraktijken ongehinderd voortzette. © thinkstock

Nigeriaanse gevangenisdirecteur laat gedetineerde vrij zodat hij in hotel internetfraude kan plegen

Een Nigeriaanse gevangenisdirecteur is opgepakt omdat hij toestond dat een voor fraude veroordeelde gedetineerde de gevangenis verliet om buiten de gevangenismuren internetfraude te plegen. Dat meldt de BBC. 

0 reacties

 1. Agent vindt verminkt vrouwenlijk in Frans bos: “Allicht is het Sophie, de studente die bij de verkeerde deur aanbelde”

  Agent vindt verminkt vrouwen­lijk in Frans bos: “Allicht is het Sophie, de studente die bij de verkeerde deur aanbelde”

  In de Franse gemeente Grendelbruch is het in stukken gesneden lijk van een vrouw ontdekt. Dat melden ‘Le Figaro’ en ‘Le Parisien’. Speurders hebben sterke vermoedens dat het om Sophie Le Tan gaat, een studente economie die meer dan een jaar geleden vermist raakte. Haar bloedsporen werden teruggevonden in het appartement van een zekere Jean-Marc Reiser in Schiltigheim, niet zo ver van Straatsburg. Het meisje was druk op zoek naar een huurwoning en zou zo recht in zijn klauwen gelopen zijn. De hoofdverdachte werd enkele dagen later al opgepakt.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. LIVE. Toeristen uit meeste Europese landen weer welkom in Portugal - "Totale willekeur bij uitnodiging coronaprik Nederland”
  8

  LIVE. Toeristen uit meeste Europese landen weer welkom in Portugal - "Totale willekeur bij uitnodi­ging coronaprik Nederland”

  Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ in werking treden. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser