De fradeur mocht tijd buiten de gevangenis doorbrengen en woonde in een hotel, waar hij zijn fraudepraktijken ongehinderd voortzette.
Volledig scherm
De fradeur mocht tijd buiten de gevangenis doorbrengen en woonde in een hotel, waar hij zijn fraudepraktijken ongehinderd voortzette. © thinkstock

Nigeriaanse gevangenisdirecteur laat gedetineerde vrij zodat hij in hotel internetfraude kan plegen

Een Nigeriaanse gevangenisdirecteur is opgepakt omdat hij toestond dat een voor fraude veroordeelde gedetineerde de gevangenis verliet om buiten de gevangenismuren internetfraude te plegen. Dat meldt de BBC. 

0 reacties

  1. Agent vindt verminkt vrouwenlijk in Frans bos: “Allicht is het Sophie, de studente die bij de verkeerde deur aanbelde”

    Agent vindt verminkt vrouwen­lijk in Frans bos: “Allicht is het Sophie, de studente die bij de verkeerde deur aanbelde”

    In de Franse gemeente Grendelbruch is het in stukken gesneden lijk van een vrouw ontdekt. Dat melden ‘Le Figaro’ en ‘Le Parisien’. Speurders hebben sterke vermoedens dat het om Sophie Le Tan gaat, een studente economie die meer dan een jaar geleden vermist raakte. Haar bloedsporen werden teruggevonden in het appartement van een zekere Jean-Marc Reiser in Schiltigheim, niet zo ver van Straatsburg. Het meisje was druk op zoek naar een huurwoning en zou zo recht in zijn klauwen gelopen zijn. De hoofdverdachte werd enkele dagen later al opgepakt.