Farage tijdens het interview met BBC-journalist Andrew Marr.
Volledig scherm
Farage tijdens het interview met BBC-journalist Andrew Marr. © REUTERS

Nigel Farage stevig in de clinch met BBC-journalist in “belachelijkste interview ooit”

‘‘Je bent in ontkenning, de BBC is in ontkenning’’. Een woedende Nigel Farage had het deze ochtend flink aan de stok met BBC-journalist Andrew Marr. Het was voor Farage, de leider van de brexit-partij, zijn eerste interview sinds het referendum over de brexit in 2016.

40 reacties

 • Gil Groenewijn

  3 jaar geleden
  Groot bakkes , maar oh zo laf. De mensen eerst smerige leugens verkopen , dan zeggen dat hij zich op een puntje heeft vergist ( dat al dat geld zou terugvloeien naar de sociale zekerheid), het dan afbollen ,genietend van het verzamelde geld van zijn stoel in EU parlement. Nu terugkeren met een Brexitpartij, verkozen worden en terug gaan zetelen en euro's binnen rijven ...En dat sommige mensen dat goed vinden...!
 • Mike Vanderkerken

  3 jaar geleden
  De enige die zijn land verraden heeft is Farrage zelf met zijn resem aan leugens in de aanloop naar het referendum. Toen hij onverwacht won, heeft hij zich als een lafaard teruggetrokken en een ander de miserie laten oplossen. Nu er opnieuw verkiezingen zijn staat hij opnieuw luidkeels leugens te verkondigen als waarheden. Die man moest al lang in de gevangenis gezeten hebben.
 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  Het is overal hetzelfde, wie het hardste schreeuwt die wordt meest gehoord.
 • guido Bervoets

  3 jaar geleden
  Mr. Jan Van Rompaey Alle andere lidstaten hebben dankzij de brexit nu hun lesje wel geleerd en zijn prompt van EU-haters en EU-dwarsliggers bekeerd tot EU-realisten en lopen nu allemaal netjes in de rij. Zelfs extreemrechtse partijen zoals het Front National van Marine Le Pen, het VB e.a. zijn noodgedwongen van koers moeten veranderen omdat ze aan hun achterban niet meer kunnen verkocht krijgen om uit de EU te stappen.
 • Bernard kerstens

  3 jaar geleden
  Vreselijk om de werkwijze van een echte ras-populist live te aanschouwen. Zoveel mensen die in zijn praat tuimelen. Bye-bye westerse democratiën als we geen antwoord hebben op dit soort verdraaingen van de waarheden.