Rechtbanktekening met daarop (v.l.n.r.) Willem-Jan H., Dennis van D., Robin van O. en Michael B. tijdens een inleidende zitting. De verdachten zouden in een loods in Wouwse Plantage zeven zeecontainers hebben omgebouwd tot cellen, waarin gekidnapte criminele vijanden zouden worden opgesloten.
Volledig scherm
Rechtbanktekening met daarop (v.l.n.r.) Willem-Jan H., Dennis van D., Robin van O. en Michael B. tijdens een inleidende zitting. De verdachten zouden in een loods in Wouwse Plantage zeven zeecontainers hebben omgebouwd tot cellen, waarin gekidnapte criminele vijanden zouden worden opgesloten. © ANP

Nieuwe zitting tegen verdachten Nederlandse ‘martelcontainers’

In de gerechtsbunker in Amsterdam houdt de rechtbank vrijdag een tweede inleidende zitting rond de zogenoemde 'martelcontainers' die in juni werden ontmanteld. In de zaak staan tien verdachten terecht, onder wie de vermoedelijke opdrachtgever, de 49-jarige Rotterdammer Roger P., alias Piet Costa. Hij werd op 6 oktober in zijn cel aangehouden, waar hij in voorarrest zat in verband met een grote cocaïnezaak.

0 reacties

 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen