AP
Volledig scherm
© AP

Nieuwe recordcijfers in India: ziekenhuizen in hoofdstad zonder zuurstof, crematorium verbrandt zelfs lichamen op parking

India heeft vandaag opnieuw alle records gebroken met haar coronacijfers. Er werden maar liefst 314.835 nieuwe besmettingen geregistreerd. Geen enkel ander land haalde ooit zo een hoog aantal in 24 uur tijd tijdens de pandemie. Experts vrezen zelfs dat het werkelijke aantal besmettingen nog tien keer hoger ligt. Verscheidene ziekenhuizen in de hoofdstad New Delhi zijn door hun voorraad zuurstof heen en crematoria kunnen de toevloed van lichamen niet aan.

15 reacties

 • Albert Gysels

  2 weken geleden
  De natuur is en blijft baas en straft de hoogmoed van de mensen zwaar af. We zullen met dit virus moeten blijven leven en dat zal ons lukken als we het vrij laten. De sterkste variant = de variant die ons niet doodt want een virus wil zich gewoon vermeerderen. Intussen geneesmiddelen ontwikkelen in plaats van met steeds veranderende vaccins te moeten werken. Met HIV kan de mens ook een normaal leven leiden, met één pilletje/dag en géén vaccin.
 • Nedjma SidiAchour

  2 weken geleden
  Zo erg voor die mensen daar. Mijn hart breekt. We mogen blij zijn met ons gezondheids systeem
 • michel caulier

  2 weken geleden
  Er zijn ondertussen al Kweet niet hoeveel varianten, maar reizen per vliegtuig kan weer, overvolle treinen, bussen en trams. Kappers moeten wel om de haverklap dicht ! Waar zijn we mee bezig !
 • Marleen Van Bever

  2 weken geleden
  Waarom de scholen gewoon niet sluiten. Een verloren jaar is geen verloren leven . Open houden kost veel levens .
 • Guy Van Severen

  2 weken geleden
  En 't is al van dat ! Er zijn maar enkele van die gasten in ons land binnengekomen en het virus is hier al ! De grenzen sluiten voor die kadetten die van ginder komen is de enige oplossing. Maar ja...iedereen is veel slimmer, hé !
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing