Archiefbeeld van het Amerikaanse presidentiële vliegtuig Air Force One.
Volledig scherm
Archiefbeeld van het Amerikaanse presidentiële vliegtuig Air Force One. © EPA

Nieuwe koelkasten voor Amerikaanse presidentiële vliegtuig kosten 24 miljoen dollar

Het Amerikaanse presidentiële vliegtuig Air Force One wordt uitgerust met twee nieuwe koelkasten. Aan de investering hangt een prijskaartje van liefst 24 miljoen dollar (19,3 miljoen euro), zo berichten The Washington Post en andere Amerikaanse media vandaag.

12 reacties

 • Fons Casteels

  5 jaar geleden
  Het is altijd hetzelfde met die Amerikaanse anti-Trump kranten: ofwel liegen ze, ofwel houden ze relevante feiten achter. In dit geval zeggen ze dat het over "nieuwe ijskasten" gaat, terwijl het in werkelijk over een nieuw prototype gaat dat Boeing moet ontwerpen, inclusief testen. Vooropgestelde leveringsdatum: eind 2019. Veel genot zal Trump er dus niet van hebben (tenzij Trump herverkozen wordt...).
 • Jean West

  5 jaar geleden
  Wie heeft er nu nog een koelkast van 1990. En maar zeggen dat hij tegen het klimaat is.
 • Roger Horemans

  5 jaar geleden
  Yasper Raes, Ben je van Geel?????
 • Marie Vandam

  5 jaar geleden
  Oei verwacht Men iets?,,
 • willy cornille

  5 jaar geleden
  Nieuwe ijskasten "made in China". Die 25 miljoen $ is inclusief Trump's commissie.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.