Apple-CEO Tim Cook tijdens de presentatie van de iPhone 13 vorig jaar.
Volledig scherm
Apple-CEO Tim Cook tijdens de presentatie van de iPhone 13 vorig jaar. © EPA

Nieuwe iPhones 14 zouden volgens geruchten een pak duurder kunnen uitvallen

Volgens de inschattingen van de geronnemeerde analist Ming-Chi Kuo zullen de prijzen van de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max significant hoger liggen dan de voorgangers uit 2021.

9 reacties

 • Christophe Heereman

  1 maand geleden
  Inflatie is 1 ding nu, maar dan nog vraagt Apple geschift veel voor een iPhone. De winst die Apple uit een iPhone haalt, is ronduit extreem en is ongezien in de geschiedenis. Men test letterlijk tot hoever men kan gaan. Dat is hun recht natuurlijk, maar het is wel een feit dat je als koper volledig uitgemolken wordt. Andere bedrijven doen dit ook, maar zo extreem als Apple is echt ongezien.
 • Pim Pauwels

  1 maand geleden
  Veel geld voor een samsung met een cover van apple op. Want iphone bestaan vooral uit samsung onderdelen en als ze dan nog wat winst willen maken moeten die duurder zijn dan vergelijkbare smartphones van samsung.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  IK heb een iPhone 7 en dat is goed genoeg.
 • Yves Kempeneers

  2 maanden geleden
  Voor kwaliteit moet men nu eenmaal betalen.
 • Jurgen Vermaut

  2 maanden geleden
  Ik heb nog nooit begrepen wat de mensen zien in apple producten, gelukkig.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwatches en oortjes voor

  Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwat­ches en oortjes voor

  Laten we met de deur in huis vallen: na een significante prijsdaling vorig jaar is de Samsung Galaxy Z Flip 4 dit jaar een beetje duurder geworden. De plooibare smartphone kost vijftig euro meer dan de voorganger, om precies te zijn. Verder zijn er niet al te veel verrassingen bij de nieuwe toestellen van het bedrijf. De Galaxy Z Fold 4 is een beetje beter dan het model van vorig jaar en daarnaast zijn er met de Samsung Watch 5 en Watch 5 Pro twee nieuwe smartwatches. Tot slot zijn er draadloze oortjes die de naam Galaxy Buds 2 Pro kregen.