Mensen leggen bloemen bij het kantoor van de doodgeschoten advocaat Derk Wiersum. De raadsman van kroongetuige Nabil B. werd op straat in Amsterdam-Buitenveldert geliquideerd. Beeld van september.
Volledig scherm
Mensen leggen bloemen bij het kantoor van de doodgeschoten advocaat Derk Wiersum. De raadsman van kroongetuige Nabil B. werd op straat in Amsterdam-Buitenveldert geliquideerd. Beeld van september. © ANP

Nieuwe advocaat van kroongetuige in proces tegen Ridouan Taghi trekt zich nú al terug

MocromaffiaDe nieuwe advocaat van een kroongetuige in de grote liquidatiezaak tegen de criminele organisatie en gevreesde moordbende van de net opgepakte Ridouan Taghi trekt zich terug nog voordat hij goed en wel is begonnen. De Nederlandse raadsman die de in september vermoorde advocaat Derk Wiersum wilde opvolgen, is niet tevreden over de gang van zaken rond te nemen veiligheidsmaatregelen.

1 reactie

 • Ingrid Vantroostenberghe

  2 jaar geleden
  Ze doen al in hun broek
 1. Na arrestatie kopstuk Nederlandse Mocro-maffia: Antwerps gerecht wil nu ook in Dubai achter drugsverdachten aan
  PREMIUM

  Na arrestatie kopstuk Nederland­se Mo­cro-maf­fia: Antwerps gerecht wil nu ook in Dubai achter drugsver­dach­ten aan

  “Wees gerust, de Antwerpse drugsjongens in Dubai zijn zich rot geschrokken bij de arrestatie van Mocro-maffiakopstuk Ridouan Taghi. Ze dachten dat niemand hen iets kon maken in de Golfstaat”, zegt een strafpleiter met klanten in Dubai. Het Antwerpse parket wil het ijzer smeden terwijl het heet is: “Wij streven naar een structurele samenwerking met de Verenigde Arabische Emiraten. Ook op het vlak van uitleveringen.”
 2. Moederbedrijf van onder meer Fiat wil miljarden verdienen met software voor auto’s

  Moederbe­drijf van onder meer Fiat wil miljarden verdienen met software voor auto’s

  Autoconcern Stellantis, het moederbedrijf van merken als Opel, Fiat, Citroën en Peugeot, heeft plannen om miljarden aan extra inkomsten te gaan verdienen met software voor auto’s. Het bedrijf werkt daarbij samen met technologieconcern Foxconn, BMW en Google-dochterbedrijf Waymo. Het is de bedoeling dat de softwarediensten tegen het einde van dit decennium jaarlijks 20 miljard euro aan omzet gaan opleveren.