Het nieuwe beeld van Melania Trump in haar geboorteplaats in Slovenië.
Volledig scherm
Het nieuwe beeld van Melania Trump in haar geboorteplaats in Slovenië. © AFP

Nieuw standbeeld Melania Trump onthuld in Slovenië nadat vorige in brand werd gestoken

Er is een nieuw standbeeld van de Amerikaanse first lady Melania Trump onthuld in haar geboorteland Slovenië. Deze keer is het gemaakt van brons, nadat een eerdere versie in hout in juli nog in brand gestoken werd.

 1. Cardi B ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online
  Celebrities

  Cardi B ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online

  Cardi B (27) is niet van plan om haar mond te houden. Via Twitter haalt de rapper fel uit naar Melania Trump (50), nadat de first lady een toesprak gaf tijdens de Republikeinse Nationale Conventie die door de partijleden warm werd onthaald. “Amerika heeft veel meer vrouwen nodig zoals Melania Trump en veel minder zoals Cardi B”, reageerde ook voormalige Republikeinse Congreskandidaat DeAnna Lorraine op de speech. En dat is bij Cardi B klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat geschoten.
 2. Trump wil dopingtest voor debat met Biden, Pence aanvaardt nominatie voor vicepresident

  Trump wil dopingtest voor debat met Biden, Pence aanvaardt nominatie voor vicepresi­dent

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisterenavond gezegd dat hij een dopingtest wil laten afnemen voor het debat tussen hem en Joe Biden. De president vermoedt dat zijn uitdager stimulerende middelen neemt. Diezelfde avond accepteerde vicepresident Mike Pence de nominatie van zijn partij om opnieuw met Trump voor de Republikeinen op te komen bij de presidentsverkiezingen. Hij deed dat voor een beperkt publiek in de stad Baltimore.