Chris Pincher heeft zijn ambt neergelegd als "whip" van de Conservatieve partij.
Volledig scherm
Chris Pincher heeft zijn ambt neergelegd als "whip" van de Conservatieve partij. © AP

Nieuw seksschandaal bij Britse Conservatieven: ‘whip’ legt ambt neer na betasten van twee mannen in exclusieve club

De serie seksschandalen bij de Conservatieve partij van de Britse premier Boris Johnson houdt niet op. Topman Chris Pincher heeft zijn ambt als “whip” van de Tories in het Lagerhuis neergelegd na berichten over grensoverschrijdend gedrag.

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Wolvenprobleem wordt groter, vreest Nationale Park in Nederland
  7

  Wolvenpro­bleem wordt groter, vreest Nationale Park in Nederland

  Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Nederland staat niet te juichen om de geboorte van jonge wolfjes in het park. De parkdirectie is al sinds de komst van de eerste wolvin binnen de hekken van De Hoge Veluwe tegen de vestiging van het dier. Nu er een onbekend aantal welpen in het park is geboren, staat vrijwel vast dat een wolvenpaar daar een territorium heeft gevestigd. Een Zwitserse studie besluit intussen dat de habitat voor wolven in de Alpen over vijf jaar volledig 'bevolkt' zal zijn.