Werkloze mensen wachten aan de kant van de weg in Eikenhof ten zuiden van Johannesburg, in de hoop dat er toevallig werk langskomt.
Volledig scherm
Werkloze mensen wachten aan de kant van de weg in Eikenhof ten zuiden van Johannesburg, in de hoop dat er toevallig werk langskomt. © REUTERS

Nieuw recordpeil voor werkloosheid in Zuid-Afrika

De werkloosheidsgraad in Zuid-Afrika is in het slotkwartaal van 2021 gestegen naar 35,3 procent. Het gaat om een nieuw record.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.