EPA
Volledig scherm
© EPA

Nieuw boek over Trump toont door media-aandacht geobsedeerde president: elke ochtend vier kranten, Fox News en Twitter

Donald Trump start zijn dag met het doorbladeren van vier kranten en schakelt al snel over naar kabeltelevisie. Zijn medewerkers die hem het beste verdedigen in de tv-shows, krijgen ook de meeste felicitaties. In een boek over de Amerikaanse president schetst Fox News-journalist Howard Kurtz een beeld van een leider die geobsedeerd is over zijn eigen beeld in de pers.

10 reacties

 • Dimitri Mostrey

  4 jaar geleden
  Een politicus is nu eenmaal bezig met het imago. Bezoek eens het parlement. De kranten liggen opgestapeld en gratis. De media is een populariteitsmeter. Hoe doet er niet toe.
 • Roeland Van de Wal

  5 jaar geleden
  Alle dagen twee,drie artikels plaatsen over Trump noem ik pas obsessief.Zelf kijk ik naar het nieuws op de BBC,de Duitse zenders en soms naar de Franse nieuwsuitzendingen.Ook lees ik twee tot drie kranten.Ben ik nu ook obsessief? Wel ben ik goed op de hoogte van wat er zoal gebeurt op de wereld.Oh ja....Ik luister ook naar podcasts en bekijk de alternatieve media.
 • Peter Bonacasa

  5 jaar geleden
  De tophandelaar met zes faillissementen die in het buitenland moet gaan lenen omdat hij in de VS niet meer kan lenen? Wie gelooft die man nog???
 • jean petermans

  5 jaar geleden
  Trump is een tophandelaar, en die houden nu eenmaal van "aanzien"
 • Frans Vandenweghe

  5 jaar geleden
  Wees er maar zeker van dat de Belgische ministers ook minstens vier kranten per dag lezen. Dat is eigen aan hun werk. Dat Trump iedere dag vier kranten leest is dan ook geen nieuwsfeit.