Lydia en Lawrence met de kinderen
Volledig scherm
Lydia en Lawrence met de kinderen © GoFundMe

Niet-gevaccineerde moeder sterft 14 dagen na echtgenoot aan corona, haar laatste wens: "Vaccineer mijn kinderen!”

Lydia Rodriguez (42 ) en haar man Lawrence (49 ) zijn er heilig van overtuigd ze elke ziekte alleen kunnen overwinnen, zelfs Covid-19. Het gezin met vier kinderen uit Texas vertrouwt meer op God dan op medicijnen. Maar dan raken ze besmet met het coronavirus. Eerst sterft Lawrence, dan volgt Lydia. Maar de moeder heeft nog één wens voor ze komt te overlijden: “Vaccineer mijn kinderen!”.

25 reacties

 • Koenraad Coussee

  2 maanden geleden
  @Rony, wordt eens wakker zeg.
 • Jan Van Gansbeke

  2 maanden geleden
  Ronny een gevaccineerde kan ook rondlopen met het virus en anderen besmetten dus je stelling raakt nog kant en nog wal
 • De Waarheid

  2 maanden geleden
  @Kenneth Schepmans, inderdaad, iedereen doet met zijn lichaam wat hij/zij wil, maar mag anderen niet opzettelijk besmetten. Dus iedereen die niet gevaccineerd is moet een mondmasker blijven dragen en handen ontsmetten, niet naar festiviteiten gaan enzovoorts, dit allemaal om anderen te beschermen zodat U niet bepaalt wat er met het lichaam van anderen gebeurt!
 • Eric Grosemans

  2 maanden geleden
  Hier zitten er ook die het allemaal beter weten, en denken dat hun niets kan overkomen. Wil u zich niet laten vaccineren? Geen probleem, maar aanvaard de consequenties. Verplicht mondmasker blijven dragen, verplicht negatieve test bij evenementen, afstand bewaren tov anderen, gevaccineerd of niet. Voor wat hoort wat, wel de lusten maar niet de lasten, zo werkt het niet.
 • Kenneth Schepmans

  2 maanden geleden
  Toch straf dat de mensen die gevaccineerd zijn zich agressief gedragen tegenover niet gevaccineerde mensen!!! Iedereen heeft hier het recht om te doen met zijn eigen lichaam wat hem wilt, moest iedereen eens met zijn eigen zaken bemoeien zou de wereld al veel beter gaan!
 1. “Help, mijn vriend(in) is een complotdenker”: zo vermijd je verhitte discussies volgens een conflictbemiddelaar en cultuursocioloog
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  “Help, mijn vriend(in) is een complotden­ker”: zo vermijd je verhitte discussies volgens een conflictbe­mid­de­laar en cultuurso­ci­o­loog

  Ook al meegemaakt dat een goede vriendin, familielid of collega er compleet andere ideeën opna houdt over de coronacrisis? En dat je daardoor in een verhitte discussie belandt? Pijnlijk, en een bron van stress die je kan missen als kiespijn. Een conflictbemiddelaar en cultuursocioloog lichten toe hoe iemand een ‘complotdenker’ wordt en wat je kan doen om onaangename disputen met andersdenkende vrienden of familieleden te vermijden. “Hoe extremer je bent in jouw standpunt, hoe meer de ander uiting zal geven aan exact het tegenovergestelde.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.