Trump en de bestorming van het Capitool op 6 januari.
Volledig scherm
Trump en de bestorming van het Capitool op 6 januari. © RV

“Niemand staat boven de wet”: justitieminister sluit aanklacht tegen Trump niet uit

Het is niet uitgesloten dat de voormalige Amerikaanse president Donald Trump aangeklaagd zal worden in het onderzoek naar de bestorming van het Capitool. "Niemand staat boven de wet", zei minister van Justitie Merrick Garland woensdag.

 1. Wagner rekruteert nu zelfs misdadigers in Afrika voor oorlog in Oekraïne
  8

  Wagner rekruteert nu zelfs misdadi­gers in Afrika voor oorlog in Oekraïne

  De Russische invasie van Oekraïne loopt niet zoals gepland. Uit alle hoeken van Rusland worden gemobiliseerden naar het front gebracht. En de beruchte praktijk om gevangenen te ronselen, krijgt nu zelfs een internationale dimensie. De Russische paramilitaire groep Wagner rekruteert misdadigers in de Centraal-Afrikaanse Republiek voor de oorlog in Oekraïne. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite ‘The Daily Beast’.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.