Volledig scherm
© REUTERS

New York maakt zich op voor een van de koudste nieuwjaarsnachten ooit

Times Square in New York is voor honderdduizenden mensen dé place to be om het nieuwe jaar goed in te zetten. Maar de extreme koude kan daar dit jaar misschien voor velen een stokje voorsteken. Instanties waarschuwen feestvierders voor temperaturen tot zeker –12°C. De stad bereidt zich voor op een van de koudste nieuwjaarsnachten in haar geschiedenis.

17 reacties

 • Fred Fourgon

  3 jaar geleden
  Denk eerder dat het een cyclus is Wim, we kunnen dat moeilijk controleren, eens was er ijstijd, misschien komt het terug maar is het een kwestie van honderden, zelfs duizenden jaren?
 • Wim Tytgat

  3 jaar geleden
  De uitstoot van broeikasgassen was al gewaarschuwd voor dat wij geboren waren Fred enkel interesseerde niemand dit.
 • Etienne Goedertier

  3 jaar geleden
  Je kan pas van opwarming van de aarde spreken, indien je een identieke planeet hebt als de aarde.Een identieke planeet waar er geen industrie en vervuiling is, en de aarde niet dicht geplaveid is met wegen. Wie weet is het wel de normale gang van zaken na zovele miljarden jaren...En wij moeten dit toch weer kunnen tegenwerken op onnatuurlijke wijze! Goe bezig!!!
 • Gerd Peeters

  3 jaar geleden
  Ik heb mijn grootouders altijd horen zeggen dat in hun tijd de vaart dichtgevroren was, was dat dan ook de global warming?
 • Diane Van Riet

  3 jaar geleden
  Dat zijn normale temperaturen voor NY in de winter hoor. Heeft altijd te maken met de polaire lucht die wordt aangevoerd waardoor het inderdaad behoorlijk onder nul gaat.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt