REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nepkerk Florida die ‘javelmedicijn’ aanprijst, schreef brief naar Trump om hun middel te promoten

Een bedrijf in de Amerikaanse staat Florida dat een giftig bleekmiddel genaamd Miracle Mineral Solution (MMS) aanprijst als een “wondermiddel” tegen allerlei aandoeningen, waaronder Covid-19, reageert verheugd op de uitspraken van president Trump. Die suggereerde gisteren tijdens een persconferentie dat desinfecterende middelen mogelijk kunnen ingezet worden als medicijn tegen het coronavirus. De uitspraken van Trump komen er nadat het Witte Huis deze week een brief ontving van het bedrijf achter MMS.

10 reacties

 • Bruno Chevolet

  3 jaar geleden
  Hij drink weliswaar geen alcohol, maar hij zal die dag toch wel teveel aan de Javel gezet en hebben.
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Hier zou 99,9% van de mensen eens lachen met zo'n uitspraak van een toppoliticus en zich de vraag stellen welke zotten dat er voor die pipo gestemd hebben, en wie dat dat gaat herhalen bij de volgende verkiezing. Komaan mensen, dit kan toch niet meer, he. Die heeft de macht om nucleaire raketten af te schieten en die doet zo'n uitspraken en 's anderendaags zegt hij dan dat het sarcasme was, da's ook op zijn plaats met meer dan 50.000 landgenoten die hier al aan gestorven zijn, he.
 • Abraham Lepelaar

  3 jaar geleden
  Als al zijn volgens dat gaan nemen dan zullen de verkiezingen heel makkelijk worden Dag Trump
 • Rene De Veylder-Schäfer

  3 jaar geleden
  Hopelijk volgen alle republikeinse volgers de adviezen van hun president . Zo vooruitstrevend is de Amerikaanse samenleving .
 • Patrick Rombauts

  3 jaar geleden
  En als je dacht dat we alles al gezien hadden. Niet te geloven. En zeggen dat hij herverkozen gaat worden bij gebrek aan beter.
 1. Protesten tegen Franse pensioenhervorming lopen opnieuw uit de hand: politie gebruikt traangas

  Protesten tegen Franse pensioen­her­vor­ming lopen opnieuw uit de hand: politie gebruikt traangas

  In Frankrijk zijn bij spontane protesten tegen de pensioenhervorming opnieuw ongeregeldheden uitgebroken, onder meer in Parijs, Nantes, Montpellier, Rennes en Lille. Dat melden Franse media. Vooral in Parijs was het onrustig. Demonstranten richtten barricades op en staken vuilnisbakken in brand, een demonstrant raakte gewond na een duw door een politie-agent. De politie verrichtte tientallen arrestaties en zette traangas in om betogers uiteen te drijven.
 2. Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabiliseert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”
  Livios

  Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabili­seert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.