Somalische soldaten houden de wacht na een aanslag van al-Shabaab in Somalië, in juli vorig jaar.
Volledig scherm
Somalische soldaten houden de wacht na een aanslag van al-Shabaab in Somalië, in juli vorig jaar. © EPA

Negen Keniaanse soldaten gedood bij ontploffing in Somalië

In het zuiden van Somalië zijn zondag negen Keniaanse soldaten gedood door een zelfgemaakt explosief. Dat lag langs de kant van de weg en ontplofte toen het Keniaanse konvooi voorbij kwam gereden. Dat heeft de president van Kenia, Uhuru Kenyatta, gisterenavond gemeld.

1 reactie

 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Amerikanen met hun modernste materiaal zijn daar moeten gaan lopen indertijd. Keniaanse leger houdt het daar al 7 jaar uit.
 1. LIVE. Toeristen uit meeste Europese landen weer welkom in Portugal - "Totale willekeur bij uitnodiging coronaprik Nederland”
  8

  LIVE. Toeristen uit meeste Europese landen weer welkom in Portugal - "Totale willekeur bij uitnodi­ging coronaprik Nederland”

  Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ in werking treden. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser