Somalische soldaten houden de wacht na een aanslag van al-Shabaab in Somalië, in juli vorig jaar.
Volledig scherm
Somalische soldaten houden de wacht na een aanslag van al-Shabaab in Somalië, in juli vorig jaar. © EPA

Negen Keniaanse soldaten gedood bij ontploffing in Somalië

In het zuiden van Somalië zijn zondag negen Keniaanse soldaten gedood door een zelfgemaakt explosief. Dat lag langs de kant van de weg en ontplofte toen het Keniaanse konvooi voorbij kwam gereden. Dat heeft de president van Kenia, Uhuru Kenyatta, gisterenavond gemeld.

1 reactie

 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Amerikanen met hun modernste materiaal zijn daar moeten gaan lopen indertijd. Keniaanse leger houdt het daar al 7 jaar uit.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?