Van veraf zag het licht er zo uit en deed het veel mensen aan ufo's en aliens denken.
Volledig scherm
Van veraf zag het licht er zo uit en deed het veel mensen aan ufo's en aliens denken. © Twitter: @jdillahunt

“Nee, geen aliens in New York": explosie veroorzaakt vreemd helblauw licht boven de stad

New Yorkers keken even vreemd op toen ze ineens een felblauw licht zagen verschijnen boven de stad. Het vreemde licht bleek afkomstig te zijn van een explosie in een energiecentrale in het noorden van Queens en níet de aankondiging van een buitenaardse invasie, zoals sommige bezorgde burgers dachten.

1 reactie

  • Nico Van Damme

    4 jaar geleden
    Zonder het minste onderzoek al bevestigen dat het niet van aliens komt. En transformatoren, meestal in een oliebad geven geen blauwe vlam bij ontbranding. Zo wordt het volk aan het lijntje gehouden met allerlei waardeloze verklaringen. Er is veel meer aan de hand.
  1. Best mogelijk dat aliens al eens bij ons langskwamen, beweert NASA-wetenschapper

    Best mogelijk dat aliens al eens bij ons langskwa­men, beweert NA­SA-wetenschap­per

    Buitenaards leven, het blijft een geweldig groot mysterie. Bestaat het? En zo ja, ook bij ons? Volgens Silvano P. Colombano, een professor die voor de NASA werkt, hebben we alleszins een veel te bekrompen visie op wat aliens zouden kunnen zijn. Volgens hem is het best mogelijk dat aliens al ooit voet op onze aarde hebben gezet, en dat we ze gemist hebben. Hij voegt eraan toe dat niet elke ufo-melding kan “verklaard of ontkend” worden.