Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Nederlandse vrouw na twee uur gered uit zinkgat in eigen achtertuin

Hulpdiensten zijn in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg twee uur bezig geweest om een vrouw te redden die in een soort put was gevallen. Het slachtoffer kwam zondagavond vast te zitten in deze put in de achtertuin van haar woning aan in de binnenstad, meldt de politie.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Wij durven met peuter Finn niet meer in onze tuin. De aarde zakt beetje bij beetje weg”: Robbe en Amber maken zich zorgen om bouwput naast hun huis
  PREMIUM
  WERVIK/MOORSLEDE

  “Wij durven met peuter Finn niet meer in onze tuin. De aarde zakt beetje bij beetje weg”: Robbe en Amber maken zich zorgen om bouwput naast hun huis

  Een appartementsblok in de achtertuin, veel Vlamingen zien het liever niet gebeuren. Als er bij de voorbereidende werken dan ook nog eens een gigantische bouwput gegraven wordt, houden de buren hun hart vast. In de Koestraat in Wervik durven Robbe Masschelein en Amber Collie met hun peuter Finn (20 maanden) even niet meer in de tuin, nadat afgelopen weekend een deel van hun tuin wegzakte in de bouwput. “De aannemer noemt ons sensatiezoekers, maar wij vrezen blijvende schade”, zegt het koppel.