Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Nederlandse vrouw na twee uur gered uit zinkgat in eigen achtertuin

Hulpdiensten zijn in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg twee uur bezig geweest om een vrouw te redden die in een soort put was gevallen. Het slachtoffer kwam zondagavond vast te zitten in deze put in de achtertuin van haar woning aan in de binnenstad, meldt de politie.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. “Wij durven met peuter Finn niet meer in onze tuin. De aarde zakt beetje bij beetje weg”: Robbe en Amber maken zich zorgen om bouwput naast hun huis
  PREMIUM
  WERVIK/MOORSLEDE

  “Wij durven met peuter Finn niet meer in onze tuin. De aarde zakt beetje bij beetje weg”: Robbe en Amber maken zich zorgen om bouwput naast hun huis

  Een appartementsblok in de achtertuin, veel Vlamingen zien het liever niet gebeuren. Als er bij de voorbereidende werken dan ook nog eens een gigantische bouwput gegraven wordt, houden de buren hun hart vast. In de Koestraat in Wervik durven Robbe Masschelein en Amber Collie met hun peuter Finn (20 maanden) even niet meer in de tuin, nadat afgelopen weekend een deel van hun tuin wegzakte in de bouwput. “De aannemer noemt ons sensatiezoekers, maar wij vrezen blijvende schade”, zegt het koppel.