ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse staatssecretaris ontslagen na kritiek op coronapas

De Nederlandse staatssecretaris voor Economische Zaken Mona Keijzer is ontslagen nadat ze bedenkingen had geuit bij de invoering van het coronatoegangsbewijs. Dat heeft het kabinet van de Nederlandse premier Mark Rutte aangekondigd.

37 reacties

 • Danny De Graeve

  4 weken geleden
  Wauw, je mag zelfs je gedacht niet meer zeggen. Waar gaat dit eindigen? Hoe bezig
 • Noel Van Goethem

  4 weken geleden
  Wel heel vreemd...vaccinatie is er om jullie te beschermen tegen het virus. Ik lees hier bij reacties dat het bewijs aantonen... dat je gevaccineerd bent van levensbelang is...de gevaccineerde zouden moeten beschermd zijn tegen deze virus...of toch niet? Waarom dan deze maatregelen om heel wat mensen te isoleren met als doel het onrechtstreeks te verplichten! Diegene die gevaccineerd zijn hebben toch niets te vrezen...of toch wel...?
 • Henri Demeer

  4 weken geleden
  In Belgie zou ze gewoon op haar riant loon plaats blijven zitten .
 • piet devlieger

  4 weken geleden
  Ik vrees dat de vraag niet moet zijn 'willen we die kant uit' maar 'moeten we die kant uit' ?
 • Yolande MARIS

  4 weken geleden
  Corona werd en wordt misbruikt om geleidelijk aan de dictatuur te installeren gesteund door de EU .Men mag geen andere mening meer hebben en moeten met zijn allen als schaapjes in het rijtje lopen.Hoelang zal het nog duren ,wanneer wordt de bevolking wakker en komt in opstand ?
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.