ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse staatssecretaris ontslagen na kritiek op coronapas

De Nederlandse staatssecretaris voor Economische Zaken Mona Keijzer is ontslagen nadat ze bedenkingen had geuit bij de invoering van het coronatoegangsbewijs. Dat heeft het kabinet van de Nederlandse premier Mark Rutte aangekondigd.

37 reacties

 • Danny De Graeve

  1 jaar geleden
  Wauw, je mag zelfs je gedacht niet meer zeggen. Waar gaat dit eindigen? Hoe bezig
 • Noel Van Goethem

  1 jaar geleden
  Wel heel vreemd...vaccinatie is er om jullie te beschermen tegen het virus. Ik lees hier bij reacties dat het bewijs aantonen... dat je gevaccineerd bent van levensbelang is...de gevaccineerde zouden moeten beschermd zijn tegen deze virus...of toch niet? Waarom dan deze maatregelen om heel wat mensen te isoleren met als doel het onrechtstreeks te verplichten! Diegene die gevaccineerd zijn hebben toch niets te vrezen...of toch wel...?
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  In Belgie zou ze gewoon op haar riant loon plaats blijven zitten .
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat de vraag niet moet zijn 'willen we die kant uit' maar 'moeten we die kant uit' ?
 • Yolande MARIS

  1 jaar geleden
  Corona werd en wordt misbruikt om geleidelijk aan de dictatuur te installeren gesteund door de EU .Men mag geen andere mening meer hebben en moeten met zijn allen als schaapjes in het rijtje lopen.Hoelang zal het nog duren ,wanneer wordt de bevolking wakker en komt in opstand ?
 1. Rusland trekt prijzen voor gas en elektriciteit op, buitenlandminister verdedigt aanvallen op Oekraïense infrastructuur

  Rusland trekt prijzen voor gas en elektrici­teit op, buitenland­mi­nis­ter verdedigt aanvallen op Oekraïense infrastruc­tuur

  De Russische autoriteiten trekken de door de overheid gereguleerde tarieven voor basisvoorzieningen op, zo melden Russische media. De prijzen voor gas worden met 8,5 procent verhoogd, die voor elektriciteit met 9 procent. Ondertussen heeft buitenlandminister Sergej Lavrov de gerichte aanvallen op de Oekraïense energie-infrastructuur verdedigd. “Die infrastructuur ondersteunt de strijdbaarheid van de Oekraïense strijdkrachten en van de nationalistische bataljons”, zei hij tijdens een persconferentie.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.