Ontslagnemend Nederlands premier Mark Rutte (VVD).
Volledig scherm
Ontslagnemend Nederlands premier Mark Rutte (VVD). © ANP

Nederlandse premier Rutte extra zwaar beveiligd, na signalen van mogelijke aanslag of ontvoering

De Nederlandse ontslagnemende premier Mark Rutte heeft zware beveiliging gekregen na signalen dat hij mogelijk doelwit is van een aanslag of ontvoering. De minister-president wordt extra beveiligd door speciaal getrainde politiemensen van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad, bevestigen bronnen aan onze collega's van AD na berichtgeving in de krant De Telegraaf maandagmorgen. 

5 reacties

 • Geert Coussement

  4 weken geleden
  De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad: islam dus. 13.000 aanslagen op 20 jaar. betaal maar en leef samen. bedankt
 • Theo Dereu

  4 weken geleden
  Er zijn al journalisten en schrijvers genoeg geweest die grondig hebben onderzocht waarom de Mocro-mafia niet te stoppen is. Hun tentakels zijn welverspreid en zitten diepgeworteld in hun gemeenschap. Er is op die informatie nooit geanticipeerd met politieke correctheid als (wereldvreemd) argument ook al is het een directe aanval op onze rechtstaten. Gaan we zo blijven verdergaan totdat elke politieker 24/7 beschermd moet worden ?
 • Eric Leysen

  4 weken geleden
  De Europese leiders hebben het aan zichzelf te danken. Zakkenvullen en de mensen allerlei maatregelen opleggen, financieel uitmelken blijft niet ongestraft duren. Het zal de laatste niet zijn die bescherming nodig heeft.
 • Gilbert Rodts

  4 weken geleden
  Die mannen hebben geduld he .
 • Eddy Wauters

  4 weken geleden
  Eindelijk worden de daders eens aangepakt en is de bevolking niet zozeer meer het doelwit !
 1. Bart Slegers ziet de ‘Mocro Maffia’ in zijn eigen straatbeeld: “Onlangs werd mijn frituur doorzeefd met een Kalasjnikov”
  PREMIUM
  TV

  Bart Slegers ziet de ‘Mocro Maffia’ in zijn eigen straat­beeld: “Onlangs werd mijn frituur doorzeefd met een Kalasjnik­ov”

  Drugs, geweld en folterpraktijken, dat is het recept van de populaire Nederlandse misdaadreeks ‘Mocro Maffia’, die draait rond de drugsoorlog in Amsterdam. Sinds kort is het derde seizoen van de reeks te bekijken op Streamz, en daarin is een grote rol weggelegd voor Bart Slegers (57). Hij woonde jarenlang in Borgerhout, maar verhuisde tien jaar geleden naar de Nederlandse hoofdstad. En weet als geen ander hoe dicht de serie aanleunt bij de realiteit. “Drugsbendes laten ook in het echt hoofden achter. Letterlijk.”