Vliegtuigen op vliegveld Maastricht Aachen Airport.
Volledig scherm
Vliegtuigen op vliegveld Maastricht Aachen Airport. © ANP

Nederlandse politie ontdekt verstekeling in landingsgestel van vliegtuig uit Londen: “Heel opmerkelijk dat hij vlucht overleefd heeft”

De Nederlandse politiedienst Koninklijke Marechaussee heeft donderdag een verstekeling aangetroffen bij het landingsgestel van een binnenkomende vlucht op Maastricht Aachen Airport. De man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee is het heel opmerkelijk dat de man de vlucht overleefd heeft. 

0 reacties

 1. Restaurants in Denemarken kunnen vroeger open dankzij goede coronacijfers

  Restau­rants in Denemarken kunnen vroeger open dankzij goede coronacij­fers

  Dankzij goede besmettingscijfers kunnen komende woensdag in Denemarken de restaurants en cafés weer volledig open. Denen zullen er vanaf dan weer binnen kunnen eten en drinken, tenminste als ze eerst een tafel besteld hebben en via een coronapas op hun smartphone kunnen aantonen dat ze een negatieve coronatest hebben afgelegd, gevaccineerd zijn tegen Covid-19 of een besmetting hebben doorgemaakt. Het is een van de versoepelingen waarover de Deense regering en het grootste deel van de partijen in het parlement donderdagnacht een akkoord over hebben bereikt.
 2. Zeven migranten willen naar Milaan en kruipen in container. Maanden later worden hun lichamen ontdekt in Paraguay

  Zeven migranten willen naar Milaan en kruipen in container. Maanden later worden hun lichamen ontdekt in Paraguay

  Toen zeven Noord-Afrikaanse mannen in juli in een container klommen in een rangeerstation in Servië, hoopten ze een paar dagen later aan te komen in Milaan. In plaats daarvan werd de container overgeladen op een schip in een Kroatische haven om na veel omzwervingen aan te komen in Asunción, de hoofdstad van Paraguay. Daar werden hun lichamen uiteindelijk ontdekt op 23 oktober. Hoe is het zover kunnen komen? De Britse krant The Guardian heeft hun tocht gereconstrueerd.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"