videostill
Volledig scherm
© videostill

Nederlandse politie onderzoekt tien incidenten door mogelijke ‘pedojagers’

Politie in Nederland onderzoekt verschillende incidenten van bedreiging, vernieling en mishandeling waarbij mogelijk ‘pedojagers’ betrokken zijn. De afgelopen maanden vonden negen incidenten plaats in Emmen en één in Assen, twee steden in de noordoostelijke provincie Drenthe. De politie vermoedt dat het hier om ‘pedojagers’ gaat en roept het op deze manier voor eigen rechter spelen een halt toe.

2 reacties

 • George Verbeek

  10 maanden geleden
  Pedofielen zijn volwassenen die hele jonge kinderen misbruiken, voor de puberteit. Volwassen mannen die iets hebben met 16 jarigen daaraantegen is zeker niet correct maar pedofiel is iets heel anders. Zgn Pedojagers zijn hier gewoon knokploegen die een excuus zoeken mensen in elkaar te slaan en ermee weg te komen.
 • Lucien Mertens

  10 maanden geleden
  Die lynch mobs heel streng bestraffen...dit mag onder geen enkele voorwaarde toelaatbaar zijn/worden.
 1. Wie volgt Angela Merkel op? Zowel Laschet (CDU/CSU) als Scholz (SPD) eist het kanselierschap op
  38

  Wie volgt Angela Merkel op? Zowel Laschet (CDU/CSU) als Scholz (SPD) eist het kanselier­schap op

  De Duitse parlementsverkiezingen zijn een nagelbijter. Ook in de laatste prognoses van de verkiezingsuitslag blijft het spannend tussen de centrumlinkse SPD en de conservatieve CDU/CSU. De sociaaldemocraten behouden volgens de Duitse omroepen ZDF en ARD hun kleine voorsprong. Zowel Armin Laschet (CDU/CSU) als Olaf Scholz (SPD) eist het kanselierschap op, maar het is goed mogelijk dat de Groenen en de liberale FDP de sleutel in handen hebben van wie de opvolger wordt van Merkel. De sociaaldemocratische SPD en de christendemocratische CDU hebben alvast aangegeven “voor Kerstmis” te willen klaar zijn met de vorming van een nieuwe regeringscoalitie in Duitsland.