Nederlandse politie beëindigt illegale rave met 3.000 bezoekers: ook veel Belgen aanwezig

In Nederland heeft de politie vannacht ingegrepen bij een illegaal feest waar veel bezoekers op af waren gekomen. Daarbij werden afritten van de snelweg afgesloten om meer feestgangers te weren. Volgens de organisator waren er zo’n 3.000 feestgangers aanwezig in Ammerzoden (Gelderland), vlak bij ‘s Hertogenbosch. Rond 7.45 uur ging de muziek uit en kwamen de feestgangers naar buiten.

4 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Punt 1: den elektriek per direkt afsluiten. Punt 2: ALLE vluchtwegen afzetten! Pint 3: hen pas na betaling van een boete laten passeren.
 • walter vermeulen

  2 maanden geleden
  Is toch fantastisch dat mensen ontspannen en raven is goedkoopste ontspanning geen belasting of taksen of rsz of sabam enz gewoon ontspannen moet kunnen maar is bijna niet meer te betalen de politiek ontspant elke dag op onze kosten en krijgen geld boven op
 • Paul Koenen

  2 maanden geleden
  Ik mag toch hopen dat de volledige geluids-en lichtinstallatie in beslag genomen is. Zo niet dan zou dit alweer de nodige willekeur behelzen.
 • Henri vanderhoven

  2 maanden geleden
  Dat stapje hebben de nederlanders dan weer voor op de Belgische politie. Die zouden zoiets niet zo vlug klaar krijgen wil zwijgen dat ze iets deden. De politiek georganiseerde versnippering vanaf 2001 is hier de oorzaak van.
 1. Russische oud-vicepresident: "Poetin maakt zich belachelijk door zich te omringen met absoluut incompetente militaire leiders”
  64

  Russische oud-vicepresi­dent: "Poetin maakt zich belache­lijk door zich te omringen met absoluut incompeten­te militaire leiders”

  Aleksandr Roetskoj (75), die diende als plaatsvervanger van president Boris Jeltsin, heeft fors uitgehaald naar de huidige Russische president, zoals je in de video bovenaan kan bekijken. Hij zegt dat de invasie nooit had mogen plaatsvinden. Hij beschuldigt Vladimir Poetin van het “zinloos” doden van tienduizenden Russische soldaten die in de oorlog als “kanonnenvoer” zijn gebruikt.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Welke landen willen ‘rode lijn’ van Moskou overschrijden door gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren? En wat zal België doen?
  UPDATE
  119

  Welke landen willen ‘rode lijn’ van Moskou overschrij­den door gevechts­vlieg­tui­gen aan Oekraïne te leveren? En wat zal België doen?

  Worden vliegtuigen het volgende Oekraïense wapen in de strijd tegen Rusland? “Neen”, zegt de Amerikaanse president Joe Biden. Ook de Duitse bondskanselier Olaf Scholz wil er niet van weten. Frankrijk en Nederland daarentegen willen niets uitsluiten. Zal het Westen de volgende ‘rode lijn’ overschrijden? Oekraïne, die de vliegtuigen naar eigen zeggen dringend nodig heeft, blijft hopen.