Een agent in Estepona, Spanje. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Een agent in Estepona, Spanje. Beeld ter illustratie. © Getty Images/EyeEm

Nederlandse moeder (61) vermoord in Spanje na bezoek aan zoon die hulp nodig had

Een 61-jarige Nederlandse vrouw is gisteren dood teruggevonden in een flat in de Zuid-Spaanse plaats Estepona, vlakbij Marbella. Het slachtoffer is door geweld om het leven gekomen. Haar 26-jarige zoon is als verdachte aangemerkt. De Spaanse politie vond hem na de moord al lopend langs een snelweg. Hij was halfnaakt en in verwarde toestand.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Turkije beschuldigt het Westen van ‘psychologische oorlogsvoering’: “Complot om toeristische sector de nek om te draaien”
  17

  Turkije beschul­digt het Westen van ‘psycholo­gi­sche oorlogsvoe­ring’: “Complot om toeristi­sche sector de nek om te draaien”

  Turkije heeft de ambassadeurs van negen westerse landen op het matje geroepen wegens de sluiting van hun consulaten, dat meldt het Turkse staatspersbureau ‘Anadolu’. De landen sloten hun consulaten afgelopen dagen wegens een verhoogde aanslagdreiging. In Turkije heerst woede richting westerse diplomaten na protesten met koranverbrandingen en -verscheuringen in onder meer Stockholm en Den Haag.