Kobane in Syrië, een stad die tot januari in handen was van IS.
Volledig scherm
Kobane in Syrië, een stad die tot januari in handen was van IS. © ANP

"Nederlandse jihadiste opgepakt in Turkije"

In de Turkse provincie Antalya is gisteren een Nederlandse vrouw (27) opgepakt omdat ze zich vermoedelijk wilde aansluiten bij terreurorganisatie Islamitische Staat (IS), meldt het Turkse persbureau Anadolu Agency.

 1. Van droomleven in Dubai naar cel in Parijs: Franse influencer beschuldigd van verduisteren 5,8 miljoen euro coronasteun

  Van droomleven in Dubai naar cel in Parijs: Franse influencer beschul­digd van verduiste­ren 5,8 miljoen euro coronas­teun

  “Momenteel in de gevangenis”: dat staat te lezen op het Snapchat-profiel van de 24-jarige Franse influencer Paul A. Zijn huidige verblijfplaats staat in fel contrast met het luxeleven dat hij daarvoor leidde en op Snapchat en Instagram tentoonspreidde aan zijn vele tienduizenden volgers. De man wordt beschuldigd van het verduisteren van 5,8 miljoen euro aan Franse staatssteun die bedoeld was voor bedrijven die het zwaarst getroffen werden door de coronapandemie.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.