Een kindersekspop met op de achtergrond een volwassen exemplaar bij slimme robotproducent Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology.
Volledig scherm
Een kindersekspop met op de achtergrond een volwassen exemplaar bij slimme robotproducent Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology. © EPA

Nederlandse douane ziet geregeld pedopoppen het land binnenkomen

De Nederlandse douane ziet gemiddeld tien keer per jaar een kinderseksrobot voorbijkomen die in het buitenland is besteld en in ons land moet worden afgeleverd. Dat meldt Brandpunt+. Het gaat om levensechte poppen, waarvan sommige kunnen praten en bewegen.

 1. Bij ons zijn alle pretparken dicht, maar in De Efteling staan overal lange rijen: “Er zijn vijftienduizend mensen”
  PREMIUM

  Bij ons zijn alle pretparken dicht, maar in De Efteling staan overal lange rijen: “Er zijn vijftien­dui­zend mensen”

  Bij ons zijn alle pretparken verplicht dicht, maar in De Efteling in het Nederlandse Kaatsheuvel blijft het druk. De organisatie geeft geen bezoekcijfers, maar er wordt gesproken van 15.000 bezoekers vandaag. Hoe verantwoord is dat? Intussen wordt bij onze noorderburen de vraag gesteld of de pretparken niet op slot moeten zoals in België. Enkele bezoekers getuigen: “Ik ben zelf niet zo bevreesd dat ik het virus krijg.”
 1. Sophie Lohier verhuurt sekspoppen aan ouderen en mensen met een beperking: “Zo kunnen ze op hun eigen manier en tempo seksualiteit beleven”

  Sophie Lohier verhuurt sekspoppen aan ouderen en mensen met een beperking: “Zo kunnen ze op hun eigen manier en tempo seksuali­teit beleven”

  Iedereen heeft nood aan seksualiteit, zegt Sophie Lohier (40) uit het Oost-Vlaamse Boekhoute die sekspoppen verhuurt en verkoopt aan senioren en aan mensen met een beperking. Nadat ze acht jaar geleden een sociaalnetwerksite oprichtte voor haar broer die een beperking heeft, merkte ze dat er ook nood is aan seksualiteit en intimiteit. “Ik weet alleen nog niet of België hier klaar voor is.”
 2. “Vrouwelijke passagiers uit vliegtuig gehaald en inwendig onderzocht op luchthaven Qatar”
  QATAR - AUSTRALIË

  “Vrouwelij­ke passagiers uit vliegtuig gehaald en inwendig onderzocht op luchthaven Qatar”

  De autoriteiten in Australië maken zich ‘ernstig zorgen’ over geluiden dat een groep vrouwelijke reizigers op een ‘buitengewoon ongepaste’ manier is behandeld op de luchthaven van Doha, de hoofdstad van Qatar. De vrouwen, die begin oktober op een vlucht van Qatar Airways naar Sydney zaten, werden volgens Australische media plots uit het vliegtuig gehaald voor een ‘inwendig onderzoek’. “Ik was doodsbang dat ze me ergens mee naartoe zouden nemen”, aldus een van de vrouwen.