Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederlandse coronacijfers bereiken hoogste piek sinds april

In Nederland raakten afgelopen week zo’n 34.145 mensen besmet met het coronavirus. Dat is het hoogste weektotaal sinds 12 april.

4 reacties

 • Bruno Geldhof

  1 maand geleden
  Gelukkig hebben de 'experten' intussen ook begrepen dat de kost van de samenleving op slot gooien veel hoger is dan de opbrengst en het credo 'dat kost levens': Elke euro kan maar 1 keer worden uitgegeven en het gaat erom om die zo uit te geven dat dit tot beste welzijn/welvaart leidt. Het geeft geen zin om miljarden te spenderen om 1 mensenleven te 'redden' als dat betekent dat de levensverwachting 10 jaar lager is doordat die miljarden niet meer beschikbaar zijn voor bvb armoedebestrijding.
 • Christiaan Vernist

  1 maand geleden
  Ziekenhuis liggen er sinds een paar weken weer praktisch vol. En wat doet de regering? Niets. Het is niet enkel in België dat de ministers onbekwaam zijn.
 • Sandro Smet

  1 maand geleden
  het enige verstandige is mondmasker op het mijne is nooit af geweest ik ben van menig beter voorkomen dan ...
 • Ronny Van Looy

  1 maand geleden
  Zouden we preventief niet beter met zijn allen (solidair), opnieuw onze mondmaskers opzetten en niet afwachten tot we terug in de miserie komen? Het is een klein gebaar en helemaal niet moeilijk.
 1. Voor het eerst kind in Nederland met apenpokken

  Voor het eerst kind in Nederland met apenpokken

  In Nederland raakte voor het eerst een kind besmet met het apenpokkenvirus. Hoe het kind het virus opliep, is nog niet duidelijk. Het gaat om een kind van basisschoolleeftijd, zegt een woordvoerster van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). “Gezien de symptomen is er in ieder geval geen vermoeden van misbruik”, aldus de zegsvrouw. “Er is bron- en contactonderzoek uitgevoerd en de betrokkenen zijn geïnformeerd.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.