Nederlandse cartoonist moet tweet met spotprent Erdogan verwijderen

De Nederlandse cartoonist Ruben L. Oppenheimer moet een tweet met zijn spotprent van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan offline halen. Dat heeft Twitter hem medegedeeld. Oppenheimer denkt er niet aan om mee te werken, vertelt hij aan De Telegraaf. "Ik verwijder de cartoon zeker niet".

12 reacties

 • Nazlican Kaya

  3 jaar geleden
  ik snap het echt niet hé... mensen hebben op hem gestemd ze willen Erdoğan als president wat gaat jullie dat aan wat heb die cartoonist nu bereikt sorry maar als iemand mij beledigd ga ik ook niet even lachen en doen alsof er niks is gebeurd
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Oei, ik zag er een vredesduifje in. Tja, ik twitter niet. Anatomisch gezien zou ik de vogel ietsjes lager getekend hebben. Ernstig nu : Erdogan roept indrukken en gevoelens op die resulteren in zoiets. Die man zou misschien een grote vent geweest zijn in 1850 of zo. Maar we zijn nu wel in 2017, hé. Journalisten opsluiten, oproepen om meer kinderen te hebben, ... Ernstige mensen schrijven hem af; heeft die dat nog altijd niet door ?
 • Dirk Thyssen

  3 jaar geleden
  T'ja die gasten worden beschermd hè , je ziet dit duidelijk aan de straffen die toegekend worden volgens mij zijn de rechters er gewoon bang van geworden . Dirk Thyssen
 • Mathieu Wattenij

  3 jaar geleden
  Erdogan denkt zeker dat hij mohammed de profeet zelve is
 • Fatima De Clercq

  3 jaar geleden
  Is dat zijn eigen vogel?
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is