Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Nederlands parlement wil 100 miljoen voor gratis schoollunch

Als het aan de Tweede Kamer ligt, dan maakt het Nederlandse ministerie van Onderwijs 100 miljoen euro vrij voor gratis lunches op scholen in kwetsbare wijken. Een voorstel van de progressieve partij Volt en de linksliberale regeringspartij D66 kreeg voldoende steun.

  1. Koppel kleurt waterval helderblauw voor gender reveal party en krijgt kritiek: “Gefeliciteerd, jullie worden ouders van een ecologische misdaad”
    Play

    Koppel kleurt waterval helder­blauw voor gender reveal party en krijgt kritiek: “Gefelici­teerd, jullie worden ouders van een ecologi­sche misdaad”

    Een gender reveal party zorgt voor commotie in Brazilië. Een koppel wil het geslacht op een originele manier onthullen aan hun familie en vrienden. Op bovenstaande beelden is te zien hoe een waterval helderblauw kleurt. Ze krijgen een jongetje. Maar de inwoners van de nabijgelegen stad Tangará da Serra zijn niet zo blij met de gebeurtenis. Ze vrezen dat het water nu vervuild is. Op sociale media kwam er ook heel wat kritiek. Iemand reageerde: “Gefeliciteerd, jullie worden ouders van een prachtige ecologische misdaad.”