Minister Hugo de Jonge
Volledig scherm
Minister Hugo de Jonge © ANP

Nederlands kabinet: “Grote evenementen moeten wachten op coronavaccin”

Pas als er een vaccin tegen het coronavirus is, kunnen grote evenementen in Nederland opnieuw plaatsvinden. Tot die tijd is het gevaar te groot dat het virus daardoor weer opleeft, denkt het Nederlandse kabinet. Veel van de strenge maatregelen tegen het coronavirus in Nederland zijn of worden de komende tijd versoepeld. Zo gaan de scholen, horeca, sportverenigingen en culturele instellingen weer open. Maar tot grote festivals en andere "massale evenementen met een landelijke uitstraling" komt het voorlopig niet, schrijft 'coronaminister' Hugo de Jonge aan de Tweede Kamer.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.