Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © ANP/Roos Koole

Nederlands jongetje (10) kan niet meer aanzien dat mama door papa wordt mishandeld en belt de politie

Een 10-jarig Nederlands jongetje heeft gisteren de politie gebeld, omdat hij het niet kon aanzien en horen hoe zijn moeder werd mishandeld. Dat schrijft politiebureau Leidschendam-Voorburg op Facebook.

7 reacties

 • Sonja Geirland

  5 jaar geleden
  Tja die man zal snel vrij komen , welke gevolgen gaat dat weer heben, hoop dat deze mensen dan ergens veilig zitten , want daar denkt men weer niet bij na natuurlijk, kan da heel goed begrijpen dat die vrouw niet durfde
 • Brigitte Boon

  5 jaar geleden
  Amaai dat is super flink van die jongen. Die ziet zijn mama duidelijk graag en heeft meer respect voor de mama dan die man.
 • FRANK WILLEMS

  5 jaar geleden
  Er was toch één slimme in de famillie , maar of het zal helpen is iets anders , moeder trekt aanklacht in en jongen krijgt nog wat peren.
 • vicky vanderweyen

  5 jaar geleden
  Proficiat lieve jongen,jij hebt uw mama gered uit de handen van die"man".
 • Freddy Demey

  5 jaar geleden
  Ik vind dit moedig van dit jongetje, ze moesten alle mannen die geweld plegen in hun gezin ook eens twee maanden in elkaar slaan. De wet moet veranderen! Je slaat niet, amen en uit. Hetzelfde voor mensen die anderen op straat of waar ook aanvallen en schade berokkenen, gewoon die mensen ook maanden aan een stuk afruimen! Ik ben vreedzaam maar het wordt erger en erger dus regering doe er iets aan