Echtpaar Rick en Frederike Keijzer over hun problemen met purisolatie. Na gezondheidsklachten zijn ze een aantal jaren geleden met hun kinderen halsoverkop het huis uitgevlucht. Een oplossing is er niet.
Volledig scherm
Echtpaar Rick en Frederike Keijzer over hun problemen met purisolatie. Na gezondheidsklachten zijn ze een aantal jaren geleden met hun kinderen halsoverkop het huis uitgevlucht. Een oplossing is er niet. © Lenneke Lingmont

Nederlands gezin doodziek in eigen huis: "Worden legaal vergiftigd"

IsolatieEen heel gezin kreeg last van bloedneuzen en allerlei lichamelijke klachten. Bij een van de kinderen liet zomaar een stuk huid onder de oksel los. En hun huis? Dat staat al twee jaar leeg en wordt zelfs door insecten gemeden. Pur is de oorzaak van alle ellende.

69 reacties

 • luc willems

  3 jaar geleden
  Hier worden we legaal verplicht onze huizen te vergiftigen , zelfde lolletje als met asbest ?
 • WILLY ZACHEL

  3 jaar geleden
  Destijds werd eternit en andere asbest achtige materialen ook de hemel in geprezen ,het heeft ook jaren geduurd voor men eindelijk erkende dat asbest dodelijk was ! Het is schandalig uiteraard maar zolang er uit de politiek geen medewerking komt geraakt het nooit opgelost
 • An De Clercq

  3 jaar geleden
  En dan is men verwonderd dat er zoveel chronische zieken zijn in de huidige tijd? Onlangs op tv gezien: het gevaar van brandvertragers die men in ieders huis terugvindt (stoffen, meubelen en zelfs in babyspullen) en bij onderzoeken vindt men deze stoffen terug in het bloed. Bij dierproeven waren er hormonale (bijvoorbeeld schildklier) en neurologische gezondheidsproblemen.
 • Fawzi Andolsi

  3 jaar geleden
  Nadat deze mensen financieel geplunderd zijn, moeten ze het ook nog eens betalen met hun gezondheid . Niemand die je hoort, als het maar opbrengt voor de lieden.
 • Rik Volckaert

  3 jaar geleden
  Niet isoleren best van al
 1. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

 2. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"