Nederlanders massaal naar ‘vuurwerkwalhalla’ België: “Wordt met twee maten gemeten”

Fanatieke vuurwerkliefhebbers trekken zich niets aan van het verbod in Nederland om sierpotten af te steken deze jaarwisseling. Bij vuurwerkwinkels net over de grens in België slaan ze nu al massaal hun voorraad in.

32 reacties

 • Tamara Faes

  1 maand geleden
  Mooi dat je echt duidelijk zegt, dat de Politie veel door de vingers ziet nu. Applaus voor ons Belgisch beleid. NEDERLAND is in lockdown dus blijf in Nederland !
 • Matk Hendriksen

  2 maanden geleden
  Dit is al tientallen jaren het geval. Het enige belangrijke feit waaraan voorbij gegaan wordt, is dat het woord "Vuurwerk". Het zijn namelijk explosieven ! Hoe klein ook, je moet blijven nadenken wat je doet. Zeker met het afschieten van pijlen als het toevallig hard waait ! Het is GEEN speelgoed !
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  En onze minister van afwezigheden Verlinden heeft daar allemaal geen tijd en goesting voor, om in te grijpen.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Sluit de vuurwerkfabrieken. Hier is er een in de buurt, allemaal Nederlanders die vuurwerk komen halen. De grens is vlakbij.
 • phil smedts

  2 maanden geleden
  Ze zouden dat vuurwerk beter ook hier verbieden, als je ziet wat hooligans en drugsdealers daarmee uitspoken, en hoeveel dieren er daardoor weglopen of sterven van schrik.
 1. Israëlische experten adviseren vierde coronavaccin voor volwassenen
  8

  Israëli­sche experten adviseren vierde coronavac­cin voor volwasse­nen

  Een overheidspanel van Israëlische experten heeft dinsdag aangeraden om iedereen boven de achttien jaar een vierde keer te vaccineren. Volgens de expertencommissie zijn de mensen met vier prikken dubbel zo goed beschermd als zij met drie doses. Alle volwassenen die hun boosterprik, en dus het derde vaccin, langer dan vijf maanden geleden kregen, of langer dan vijf maanden geleden herstelden van het virus, komen in aanmerking.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.