Nederlander verwoest politiewagen met graafmachine: agenten zetten pepperspray, taser én waarschuwingsschoten in

Een man heeft voor opschudding gezorgd bij een manege in het Nederlandse Tilburg. Een 40-jarige Limburger daagde plots op bij de boerderij en bedreigde een bezoeker op de parking. Die weigerde zijn voertuig open te maken, waarop de man twee autoruiten insloeg met een melkkan. Net toen de politie arriveerde, kroop de Limburger in een graafmachine. Hij reed tot tweemaal toe in op de zijkant van de politiewagen. De agenten losten waarschuwingsschoten, en met behulp van pepperspray en een taser konden ze hem overmeesteren. De man is aangehouden, zijn motief is onduidelijk. Niemand raakte gewond.

  1. Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctioneerd. Deze bondgenoten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

    Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctio­neerd. Deze bondgeno­ten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

    De gevangengenomen Russische oppositieleider Aleksej Navalny roept vanuit de cel op om het net rond de steenrijke bondgenoten van president Poetin te sluiten, want dat is volgens hem zo lek als een zeef. “Amper 46 van de 200 rijkste Russen worden door het Westen gesanctioneerd”, voert hij aan. “Dat klinkt me niet meteen als een ‘totale oorlog’ tegen de oligarchen van Poetin.”