Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Nederlander smokkelt 6 kilo cocaïne in scootmobiel

schipholDe Nederlandse Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 39-jarige man uit Heerlen opgepakt die 6 kilo cocaïne had verstopt in zijn scootmobiel. Bij de bagagecontrole bij binnenkomst werd de scootmobiel gecontroleerd en werden de drugs in de accu's onder het zadel gevonden. Dat gebeurde afgelopen zondag, laat de marechaussee vandaag weten.

 1. Lot van AstraZeneca-vaccins niet langer toegediend in Oostenrijk na dood van verpleegster: “Voorlopig geen oorzakelijk verband”
  15

  Lot van AstraZene­ca-vac­cins niet langer toegediend in Oostenrijk na dood van verpleeg­ster: “Voorlopig geen oorzake­lijk verband”

  De Oostenrijkse gezondheidsautoriteiten stoppen met de toediening van een bepaald lot van AstraZeneca-vaccins. Een verpleegster die met een spuitje uit het lot ingeënt werd, is nu overleden. Het Federaal bureau voor de veiligheid van de gezondheidszorg (BASG) onderstreept dat er op dit moment "geen enkel oorzakelijk verband" kon vastgesteld worden.
 2. Niet voor de gemiddelde bomma: snelste scootmobiel haalt 173 kilometer per uur
  Play
  Video

  Niet voor de gemiddelde bomma: snelste scootmo­biel haalt 173 kilometer per uur

  Twee handige monteurs hebben een wel heel bijzondere scootmobiel gemaakt. Ze bouwden een tuffend karretje om tot een echte racemachine waarmee ze het wereldrecord hebben gebroken. Op een speciale racebaan bereikte het opgevoerde voertuigje een topsnelheid van zo maar even 173,2 kilometer per uur. De coureur in het stoeltje, met een mandje aan het stuur, had voor de zekerheid toch maar een helm opgedaan en een motorpak aangetrokken. Guinness World Records heeft het record erkend.
 1. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"

 2. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel