De nieuwste eekhoornfoto gaat net als de vorige viraal.
Volledig scherm
De nieuwste eekhoornfoto gaat net als de vorige viraal. © Dick van Duijn

Nederlander schiet weer raak met fraaie eekhoornfoto: “Mijn werk gaat hele wereld over”

De Noordwijkse visboer en hobbyfotograaf Dick van Duijn (34) heeft voor de tweede keer in een paar maanden tijd een foto gemaakt die viraal gaat. Afgelopen september ging het om een in Oostenrijk gemaakt kiekje van een eekhoorn die met gesloten oogjes aan een bloem ruikt en met zijn nieuwste foto schiet Van Duijn wederom raak. Te zien is een eekhoorn die met een nootje in de bek over het water springt. 

5 reacties

 • Bob Boomer

  2 jaar geleden
  Zeer mooie foto. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn en dan nog de juiste treffer hebben zoiets noem je geluk. Prachtig.
 • Lore Kluwer

  2 jaar geleden
  De opbrengst investeert hij in zijn fotografiewensen, zoals betere apparatuur, lees ik. Waarom altijd die onzin? Of het nu gaat om Telenet en zijn intussen beruchte jaarlijkse investeringen als excuus voor de prijsaanpassing, YouTubers die bedelen om hen te steunen op Patreon, of deze fotograaf: draai toch eens niet rond de pot. Wees eerlijk: die opbrengst zet je op je rekening. Trouwens, betere apparatuur kopen? Hij wordt gesponsord door Nikon, zoals blijkt uit de reclame in zijn post.
 • rudi seghers

  2 jaar geleden
  Super mooi!Echt prachtig!
 • Jos? Thijs

  2 jaar geleden
  Prachtige foto's, proficiat.
 • Hanne Callewaert

  2 jaar geleden
  Zalig eens positief nieuws in de krant! Heel mooie foto!!
 1. Algemene Vergadering VN vraagt einde te maken aan wapenlevering aan Myanmar
  1

  Algemene Vergade­ring VN vraagt einde te maken aan wapenleve­ring aan Myanmar

  De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft vrijdag een niet-bindende resolutie aangenomen waarin de militaire staatsgreep in Myanmar wordt veroordeeld. In de tekst wordt ook aan alle lidstaten gevraagd om "de toestroom van wapens" naar het land te voorkomen. In de resolutie wordt ook opgeroepen tot een terugkeer naar de democratie en tot een vrijlating van de politieke gevangenen, onder wie Nobelprijswinnaar Aung San Suu Kyi.