Hans Bok in zijn laboratorium waar de oud-dominee een wondermiddel denkt te hebben gevonden tegen eikenprocessierupsen.
Volledig scherm
Hans Bok in zijn laboratorium waar de oud-dominee een wondermiddel denkt te hebben gevonden tegen eikenprocessierupsen. © Eigen foto

Nederlander ontwikkelt “wondermiddel tegen eikenprocessierups”

Ondernemer Hans Bok uit het Nederlandse Vaassen claimt dé oplossing te hebben gevonden tegen de eikenprocessierups. De Nederlandse gemeente Heerde heeft hem toestemming gegeven om daar testen uit te voeren met een goedje waarmee Bok nesten vol eikenprocessierupsen op natuurlijke wijze zegt uit te roeien.

9 reacties

 • Ron de Roo

  3 jaar geleden
  Dat gebruik ik al jaren tegen ongedierte in mijn bonsai. Niks nieuws
 • Lucy Schulz

  3 jaar geleden
  Goed bezig!! Ben er maand ziek van geweest en nu nog een beetje zelfs dus gooi het op de markt
 • henri vanderhoven

  3 jaar geleden
  middelen tegen bloedluis : Boerenwormkruid (geel knoopkeskruid) in tros in kippenhok hangen of tabakstelen (afdeling duivensport - nestmateriaal) in legnesten. Kippen moeten ook dagelijks een zandbad kunnen nemen.Eens per jaar kippen buiten hok dicht en spuiten met pure javel,laten luchten.
 • danny suenaert

  3 jaar geleden
  Michael van hacker koop je gewoon en pakje toepask laat en beetje uit droger en dan fijn maken en dan in kippenhok uit verdelen
 • Peter de Vry

  3 jaar geleden
  Blijf van de natuur af! Ze gaan weerstand maken tegen dit product en steviger worden. De winter doet zijn job wel. Trouwens onze planeet behoort niet enkel aan de mens.