Volledig scherm
© EPA

Nederlander hackt Twitteraccount van Trump voor tweede keer: wachtwoord was "maga2020!”

Een Nederlander heeft het Twitteraccount @realDonaldTrump van de Amerikaanse president Donald Trump gehackt. Dat meldt RTL Nieuws. De Nederlander, ethisch hacker Victor Gevers, heeft geen tweets verstuurd of privéberichten gelezen. Al had hij dat evengoed wél kunnen doen. We hebben geen bewijs gezien om deze bewering te staven”, zegt Twitter in een reactie aan Amerikaanse media.

3 reacties

 • August Leemans

  4 maanden geleden
  Waar is de tijd als een president zijn persoonlijke mail gebruikte voor het versturen van een bericht in functie van zijn ambt een misdaad was. Trump heeft nog niks anders gedaan dan berichten verstuurd op sociale media over zijn ambt en beleid. Stop hem in de gevangenis.
 • Patrick Vandenbulcke

  4 maanden geleden
  heeft trump toestemming gegeven ??? denk het niet!dan kan er heen sprake zijn van een “ethische” hacker , maar gewoon een hacker ! heel simpel !!neen, ben geen trump fan !maar wat hij doet is simpel weg illegaal 
 • karin verwimp

  4 maanden geleden
  Hackers hacken websites en accounts en etc enkel om aan te tonen dat de beveiliging kaas met gaten is of om aan te tonen dat ze het kunnen, niet om kwaad te doen. Crackers hacken websites, accounts en etc om zichzelf te verrijken of uit kwaadwilligheid. Maar in de media scheert men de twee steevast over dezelfde kam.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht