Premier Mark Rutte
Volledig scherm
Premier Mark Rutte © AFP

Nederland schrapt coronapas op 25 februari, enkel bij grote evenementen indoor moet nog getest worden

De gehele Nederlandse samenleving gaat weer open, zei minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers dinsdagavond. “Niet in een keer, maar in stappen. Dat worden grote stappen, snel achter elkaar.” Het Nederlandse kabinet wil per 25 februari van de coronapas af. Alleen op plekken waar meer dan 500 gasten binnen welkom zijn (zonder vaste zitplaats) wordt straks 1G-beleid gevoerd, oftewel iedereen testen. Buitenevenementen als festivals of voetbalwedstrijden kunnen dus zonder testplicht.

  1. PayPal verliest vandaag een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest vandaag een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt vanaf vandaag met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.